joi, 1 decembrie 2011

MENIU DE 1 DECEMBRIE -PULPE FALSE SI PERE AROMATE IN SOS DE VIN

Pentru ca azi e ziua noastra a romanilor si pentru ca e post si am dorit sa pregatesc altceva decat celebra ,,fasole ostaseasca" care se serveste cu ocazia acestei sarbatori mi-am amintit de o reteta de post delicioasa dar si festiva in acelas timp care am preluat-o de la draga mea prietena janet si pe care doream de mult timp s-o prepar .

Asadar priviti ai ce magie pulpe false de pui!



 Acestei retete i-am adus doar o singura modificaresi anume am copt pulpele in cuptor nu le-am prajit in ulei ca in reteta lui Janet




 Iar pentru traditionalul vin fiert l-am inlocuit cu pere aromate in sos de vin dupa reteta dragii mele prietene Liana

PERE AROMATE IN SOS DE VIN




De aceea sunt buni prieteni pentru ca te pot scoate din impas
Janet si Liana multumesc pentru inspiratie !

http://torturisiprajiturigalati

2 comentarii:

Liana10 spunea...

Daca ne ziceai si noua ca ai facut retetele noastre, macar am fi stiut, dar uite ca tocmai le-am descoperit si eu ma bucur nespus! Sa-ti fie de bine, Daniela draga, te puuup

daniela s cake spunea...

Liana si Janet va multumesc inca odata pentru retetele voastre minunate si delicioase