Ingrediente:
* pastrav
* nuci
* usturoi
* morcov
* ou
* ulei de masline
* ardei gras
* mustar
* verdeturi
* lamaie
* rozmarin
* marar patrunjel
* condimente
* sare, piper
* nuci
* usturoi
* morcov
* ou
* ulei de masline
* ardei gras
* mustar
* verdeturi
* lamaie
* rozmarin
* marar patrunjel
* condimente
* sare, piper
Preparare: Se curata pastravul de oase, se taie pe jumatate apoi se condimenteaza cu sare si cu piper. Separat, se amesteca intr-un bol miez de nuca pisat cu usturoi,sare,piper,rozmarin sau alte verdeturi patrunjel,marar, se sparge si un ou si se amesteca bine cu furculita.(pentru cei care postesc oul se poate inlocui cu 2 linguri de faina amestecata cu apa pentru omogenizare)
Cu acest amestec se umple apoi pastravul , dupa care se ruleaza . Se unge o tava cu ulei de masline, se asaza apoi ruloul de peste si se da tava 15 minute la cuptor, la 200 de grade.
Intre timp se face un sos din mustar, verdeata, jumatate de lamaie stoarsa, ulei de masline, si usturoi
Intre timp se face un sos din mustar, verdeata, jumatate de lamaie stoarsa, ulei de masline, si usturoi
Intr-o oala se pun apoi la calit ardei grasi, taiati cubulete, se condimenteaza cu sare si cu piper, se adauga morcovi prefierti si taiati in bucati mai mari. se poate servi si cu sos grecesc tzatziki
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu