CONTACT


Bun venit pe aceast blog!!
Va invit la o noua provocare. De asemenea, astept opiniile si sugestiile voastre (idei, sfaturi practice, secrete ce fac viata dulce si frumoasa! 

Vrei ceva dulce ?Vrei sa ai un tort special pentru petrecerea ta ? Poate vrei sa faci un cadou cuiva drag, sa-l impresionezi cu ceva spectaculos ?? Se apropie un eveniment deosebit in familia ta (onomastica, botez, motz, majorat etc) ?Pentru pofticiosi si nu numai, pentru momente dulci de rasfat, pentru copii si parinti, pentru pretentiosi, pentru modesti, pentru cei care cauta dulciuri ce nu exista pe raftul de la supermarket, pentru cei care vor dulciuri facute doar pentru ei, pentru fanii home made, pentru ocazii, pentru prieteni, pentru aniversari, pentru ceai, pentru cafea, pentru cei care vor dulciuri de casa dar nu stiu sau nu au timp sa le gateasca, pentru curiosi, pentru toate varstele...PENTRU VOI dragii mei!

TORTURI SI PAJITURI GALATI  este un blog unde visele devin realitate,un loc in care iti vei dori sa revii iar si iar...
Sper sa va placa torturile (si nu numai) facute de mine, iar daca sunteti din Galati, sau de prin apropiere , si va inspira un astfel (sau altfel) de tort sau prajituri delicioase, nu ezitati sa ma contactati pentru detalii pe adresa : 


petrodansrl@yahoo.com 


Alege si de aici !