TORTUL FACUT CU MARE DRAG PENTRU ,,BONA DARIEI" CARE ESTE O DOAMNA DEOSEBITA ,O MAMA A PATRU COPII ,O BUNA GOSPODINA,CARE APARENT ESTE O FEMEIE SIMPLA DAR CU UN SUFLET ATAT DE MARE SI DE NOBIL CARE ISI DEDICA TOATA PRICEPEREA SA CRESTERII SI EDUCARII COPIILOR.SI O FACE CU SUCCES.
IN BRATELE TALE E SOARE,
E LINISTE,FLORI DE CAIS,
AICI NIMIC NU TE DOARE
AICI ESTE CANTEC SI VIS.
IN SECTIUNE:
LA MULTI ANI !
12 comentarii:
Deosebit,Daniela!si versurile....Se vede cata rabdare ai!Cu ce pasta lucrezi?O sa-ti spun si de ce.....
o seara minunata!
Arata fain, ai depus destula munca si suflet, se vede. Bravo...
supeeeer
Foarte frumos tortul...si pot spune ca esti si o maestra al cuvintelor nu numai al torturilor.
Multumesc Ana !Esti o draguta,Eei!maestra e deja prea mult pentru mine.Eu doar incerc sa transmit un mesaj si anume acela ca ,,putem fi mai buni,ca doar asa putem fi noi numai daca putem demonstra ca ne pasa".Se spune adesea ca oanemii sunt diferiti si am incercat sa gasesc ,,acel ceva"pe care il avem comun noi oamenii.Am avut sansa sa lucrez mai bine de 20 de ani cu oameni diferiti,cu nevoi diferite,cu statut social diferit,cu grade diferite de cultura etc,si am observat ca singurul ,,lucru,, in comun este,,sensibilitatea".Apoi am inceput o alta,,ofensiva" aceea de a gasi o metoda prin care sa ajung pe calea cea mai scurta la acest ,,lucru comun".Singurul mod de a ma apropia de coarda sensibila a unui om a fost cuvantul.De aceea incerc sa le arat oamenilor ca mie imi pasa si ca defapt nu ma implic in realizarea unui,,banal tort "(chiar daca are o fata comerciala chiar daca pare uneori spectaculos)ci incerc sa redau atat cat ma pricep cate ceva din personalitatea ,din frumusete,si din sensibilitate celui caruia ii este dedicat.In spatele fiecarui tort e intotdeauna o poveste,e multa munca ,e multa rabdare , multa sensibilitate si daruire si tu Ana cat si voi toti care faceti torturi si alte produse culinare minunate stiti acest lucru.Daca am reusit? doar voi cititorii acestui blog puteti spune...
MULTUMESC JANET! CU PASTA REALIZATA DUPA ,,CELEBRA ,,DE ACUM RETETA A LISSEI
MULTUMESC MIODRAG PENTRU CUVINTELE FRUMOASE DE APRECIERE MAI ALES CA ACESTEA VIN DE LA O PERSOANA CU O MARE EXPERIENTA IN ,,ALE BUCATARITULUI" ASA CUM ESTI TU.
MULTUMESC GIOVANA SI ITI SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU CALIFICATIFUL DE,,SUPEEER,, PENTRU CA ACESTA ESTE ACORDAT DE O PERSOANA DEOSEBITA (PE CARE EU AS NUMI-O ,,MAMA TORTURILOR GENIALE")CA TINE.
Minunat tortul! Ai reusit sa redai perfect blandetea si tactul cu care isi abordeaza copiii un educator bun. Felicitari!
MULTUMESC MULT CRIS ! MA STRADIESC ASA CUM AM MAI SPUS SA ,,DAU VIATA " UNUI TORT NU DORESC SA FAC ,,LUCRURI DE DUZINA"
Buna Daniela si merci de vizita si comment! Si eu admir torturile tale, sunt frumoase, deosebite si au amprenta sufletelului tau pe ele. Felicitari si iti doresc o primavara frumoasa.
multumesc Davella !
Trimiteți un comentariu