joi, 31 martie 2011

RUGACIUNE PENTRU APA DE LA FUKUSHIMA


RUGACIUNE PENTRU APA DE LA

FUKUSHIMA



Va rugam sa va uniti in rugaciunea de dragoste si recunostinta catre apa din zona orasului Fukushima, Japonia!Numele ceremoniei: "Sa trimitem gandurile noastre de iubire si recunostinta apei din zona orasului Fukushima"


Ziua si ora: 31 martie 2011 (joi)

Ora 12:00 la pranz (ora locala a fiecarui fus orar)


Va rugam sa spuneti urmatoarea fraza:

"Apa din zona orasului Fukushima,

Ne pare rau ca te-am facut sa suferi.

Te rugam sa ne ierti.

Iti multumim si te iubim."
Va rugăm sa rostiti cu voce tare sau in minte. Repetati de trei ori in timp ce tineti mainile intr-o pozitie de rugaciune. Rostiti aceasta rugaciune sincer, din inima.

Va multumesc din inima.

Cu dragoste si recunostinta,

Masaru Emoto

Mesagerul apei


afla mai mult...

Opusul iubirii este ura si opusul recunostintei este mania. Informatiile induse de radiatii sunt o gramada de energii negative, ura si manie. Odata ce stim aceasta putem sa tragem concluzia ca pentru a face fata radiatiilor trebuie sa avem sentimente de iubire si recunostinta.

****

Luati cu toti parte la aceasta rugaciune-experiment pentru a ajuta poporul japonez si intreaga umanitate. Nu stati degeaba, maine vi se poate intampla si voua. Amintiti-va ca INDIFERENTA UCIDE!

2 comentarii:

janet spunea...

Nu stiu cum ar suna "Apa,te rog sa ma ierti....."(doar nu te rogi apei!)Mi se pare mult mai,normal,ca in rugaciunile noastre,zilnice,sa cerem mila si indurare,Domnului,sa ajute poporul japonez sa poata trece peste nenorocirea ce ii incearca.
O seara minunata!

daniela s cake spunea...

Intr-adevar Janet poate suna ciudat aceasta rugaciune,dar cred ca mesajul ei este important si anume acela de a ne putea uni fortele chiar si printr-un singur sau cuvant bun sau un gand pozitiv pentru a nu lasa loc indiferentei si nepasarii.Rungaciune am preluat-o de pe blogul Mandalei si recunosc ca am reactionat la primul impuls si cred ca nu am gresit.M -am nascut si am crescut intr-o familie ortodoxa ceea ce implica faptul ca toate rugaciunile noastre sa le facem catre DUMNEZEU,dar vreau sa sublineiez un singur lucru si anume : inainte ca Dumnezeu sa faca toate care s-au facut a creeat cuvantul. Dumnezeu este creatorul a tot ceea ce exista, intrucat “Cu Cuvantul Domnului cerurile s-au intarit si cu Duhul gurii Lui toata puterea lor.Dumnezeu ”a zidit lumea din nimic” si trebuie sa “intelegem ca s-au intemeiat veacurile prin cuvantul lui Dumnezeu, de s-au facut din nimic cele ce se vad”Si „cerurile de acum si Pamantul sunt tinute prin acelas Cuvant” al lui Dumnezeu,si revenind la ,,rugaciunea apei,, s-a dovedit puterea purificatoare a apei de exemplu apa se transforma in aghiazma prin puterea rugaciunii ( a cuvantului) si se stie cat de benefica este aceasta apa sfintita.S-au facut si studii stiintifice acest japonez Masaru Emoto a demonstrat influenta cuvintelor,a gandurilor si semtimentelor etc asupra apei.In concluzi nu cred ca am comis un sacrilegiu publicand aceasta rugaciune pe blog.Invatatura crestina ne spune ca trebuie sa ne ruga chiar si pentru dusmani.
Daca japonezi conform traditilor lor au nevoie sa se roage apei eu nu pot fi decat solidara cu ei,in Biblie sunt destule pilde in care Mantuitor nu se sfieste sa reverse iubirea si invataturile lui si celor care nu erau de aceeasi confesiune. Ceea ce este esential este faptul ca trebuie sa ne unim fortele prin puterea cuvantului pentru o cauza nobila si anume iubirea de oameneni si solidaritate cu poporul japonez greu incercat in aceste clipe.Imi asum responsabilitate acestei postari pentru ca mie imi pasa iar Dumnezeu ne-a dat puterea sa prin Cuvant si posibilitatea de a trece peste toate prin Iubirea aproapelui.Chiar daca ne rugam fiecare conform confesiunii noastre important e sa o facem.Draga mea Janet tie iti multumesc foarte mult pentru ca si prin acest comentariu ai dat dovada de sinceritate,de faptul ca esti ,,un bun crestin,,dar mai presus de toate de faptul ca si tie iti pasa si ca nu esti indiferenta la ceea ce se intampla.Menirea noastra este sa transmitem mai departe Cuvantul lui Dumnezeu si sa ne aratam Iubirea noastra fata de aproapele.Acum deja suntem doua persoane care au luat o atitudine si,, putin cu putin,, se poate face mult.Inca odata iti multumesc si iti doresc tot binele din lume !