tag:blogger.com,1999:blog-5257606874130375328.post6879554680374837791..comments2023-06-22T18:53:06.756+03:00Comments on TORTURI SI PRAJITURI IN GALATI: PRAJITURA NEGREASA ,,DE POST" CU GLAZURA DE CIOCOLATA SI CRANTZdaniela s cakehttp://www.blogger.com/profile/00429046643737959008noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5257606874130375328.post-75659368223661198602010-12-08T11:07:02.025+02:002010-12-08T11:07:02.025+02:00RETETA DE NEGREASA DE POST
INGREDIENTE:
1 CANA(25...RETETA DE NEGREASA DE POST<br /><br />INGREDIENTE:<br />1 CANA(250 ml)ZAHAR PUDRA<br />1 CANA APA MINERALA<br />1 CANA NUCI MACINATE <br />1 APA MINERALA<br />1/2 CANA ULEI<br />2 CANI FAINA <br /> UN BORCAN (350-400 g)GEM DE PRUNE<br />3 LINGURI CACAO<br />FRUGTE CONFIATE (AM FOLOSIT COAJA DE PORTCALA CONFIATA SI STAFIDE<br />1 PRAF DE COPT <br /><br />PENTRU GLAZURA:150 g CIOCOLATA,150 g ZAHAR 75 ml APA,30-50 g MARGARINA<br /><br />PENTRU CRANTZ 100 G NUCI ,75 ZAHAR<br /><br />PREPARARE<br />Se mixeaza cateva minute toate ingrdientele si se pune in tava la cuptor la 170 gr pentru 45-50 de min.Pana se coace negreasa<br />se ia o tigaie si se pralineaza 100 g de nuci cu 75 g de zahar. Se iau de pe foc si se lasa la racit, dupa care se macina.<br />PENTRU GLAZURA Se face un sirop bine legat ca pt. dulceata din zahar si apa si se amesteca cu ciocolata se topita in prealabil pe aburi.glazura trebuie sa aiba consistenta unei smantani subtiri se adauga margarina moale si se pune peste negreasa se presara crantzul deasupra se da la rece jumatate de ora si apoi se poate portiona.daniela s cakehttps://www.blogger.com/profile/00429046643737959008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5257606874130375328.post-74870182885059339822010-12-07T17:12:46.478+02:002010-12-07T17:12:46.478+02:00chiar aveam nevoie de o negresa de post,am mai gas...chiar aveam nevoie de o negresa de post,am mai gasit ,dar voiam sa vad si cum ai facut-o tu ,dr nu vad reteta!janetnoreply@blogger.com